søndag den 4. november 2007

Tema til arrangement nr. 2: Anti-kapitalisme

Tema til arrangement nr. 2 bliver:

Anti-kapitalisme (3 bøger)
Ludwig von Mises - The Anti-capitalistic Mentality
Naomi Klein - The Shock Doctrine: The Rise of Disaster Capitalism
Johan Norberg - In Defense of Global Capitalism

Bemærk venligst: Der er tilføjet en ekstra bog for at få lidt mere kød på emnet.
Forslag til moderator modtages gerne. Det kunne jo tænkes, at nogle af jer havde særligt gode kontakter til eksempelvis Norberg himself??? Men inden I kontakter nogen direkte, så vær lige sød at koordinere med mig, så vi ikke dobbelt booker. Tak.

Mikkel er igang med at undersøge rabatmulighed på bøgerne, så vent evt. med at bestille indtil vi har en tilbagemelding. Mises skal dog købes individuelt eller evt. downloades (gratis) fra mises.org.

Igen, arrangementet forventes afholdt i marts.

Spørgsmål eller kommentarer er velkomne. Husk at opdatere bloggen, hvis I finder gode links eller andet vedrørende bøgerne/emnet. God læselyst!!

1 kommentar:

Kim Hvid Johnsen sagde ...

Hvis der er nogle der er paralelt interesserede i Marxismens historie som intelektuelt fænomen, så kan denne bog anbefales.

https://rex.kb.dk/F/F1KBBEAGMY1H6Y8XHMCSQ8JQTLVURSNNTL1XAB823MAAP75RDV-01538?func=full-set-set&set_number=245100&set_entry=000001&format=999

Bogen hedder Why Marxism? og analyserer hvorfor en fejlet intellektuel som marx pludseligt kunne få en så stor gennemslagskraft som han gjorde efter sin død. Den er fin og giver en god vinkel på hvorfor den intelektuelle verden vender sig mod Kapitalismen.