torsdag den 6. august 2009

Opdatering, åbenhed, Facebook og efterårsdebat

Hej allesammen

Der er sket lidt ændringer herinde. For det første er bogdebattens blogspot (det er her!) blevet gjort åbent tilgængelig. Det vil sige, at man ikke længere skal logge ind for at læse med. Hovedårsagen til dette er, at vi efterhånden er så mange, at administrationen bliver for tung med et lukket system.

Derudover er navnet på blogspotten ændret til Kapitalistisk bogdebat. Og det er selvfølgelig fordi, at det med tiden er blevet navnet på den ellers unavngivne bogklub, der efterhånden har to år på bagen. Så opdatér gerne dine bogmærker, hvis det skulle være relevant.

For det tredje er der oprettet en Facebook-gruppe, som kan findes her, hvis man skulle have lyst til at være med på den dille. Bloggen er dog tænkt som primære informationskilde, så man ikke er afhængig af en Facebook-profil for at kunne følge med.

Til slut vil jeg bare sige god læselyst til alle, der er igang med efterårets kæmpe, Atlas Shrugged - eller Og verden skælvede, hvis man læser den danske version. Jeg kaster mig snarest over planlægning af debatarrangementet, som sandsynligvis vil finde sted i oktober, men intet er sikkert før alt er på plads med sponsorer og lignende. Skriv endelig til mig med gode idéer til moderator, lokation eller andre detaljer. Gode forslag bedes dog ledsaget af viljen til selv at være behjælpelig med implementering af samme.

Bedste boghilsener
Lisbet

3 kommentarer:

Rasmus Ole Hansen sagde ...

Moderator bør være Lars Seier. Jeg og mange andre har fået både den engelske og danske udgave igennem ham. Da bogen skulle betyde meget for ham kunne han være en spændende moderator. Stedet kunne så passende være Saxo Banks domicil ude på Tuborg Havn.

H.J. Hansen sagde ...

Lyder som en god og sjov idé med Lars S. som moderator. Han læser jo også bogen hvert år :-D

Lisbet sagde ...

Enig, det er en rigtig god idé. Jeg har kontaktet ham og afventer svar. Følger op i løbet af ugen, og vender tilbage så snart jeg ved mere.